Meer winst voor jouw onderneming, terwijl jij minder hard hoeft te werken?

Herkenbaar? Een of meerdere medewerkers bezorgen je meer hoofdpijn dan omzet. In plaats van dat ze je ontlasten, zorgen ze vooral voor meer werk.


Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Ook jij kunt werken met medewerkers die precies doen wat jij wilt dat ze doen, zodat de winst van je onderneming omhoog gaat, je onderneming meer waard wordt en beter te verkopen is, terwijl jij minder uren werkt.


Het mooie van werkgever zijn is dat je het niet alleen hoeft te doen. Doordat je personeel (human resources) tot je beschikking hebt, kun je relatief eenvoudig je winst verveelvoudigen. Zonder dat je daarvoor zelf harder hoeft te werken. Integendeel, hoe beter jij het regelt, hoe meer winst en hoe minder jij zelf nog hoeft te doen.


Het vereist echter wel goed Human Resources Management


Veel werkgevers slagen daar niet in. Voor hen blijft personeel een worsteling. 


Daardoor zijn ze genoodzaakt nog veel werkzaamheden zelf te doen die ze allang niet meer zelf zouden moeten doen. 


Zijn ze regelmatig nog het aanspreekpunt voor alledaagse aangelegenheden, waardoor ze niet toekomen aan wat het belangrijkste is voor hun onderneming en hun gezin. 


En liggen ze 's nachts wakker van medewerkers die hen hoofdpijn bezorgen, omdat ze niet weten wat ze ermee aan moeten.

 

Geen nood. Het kan allemaal heel anders.

Net zoals jij voor de opdrachtgevers van jouw onderneming werkzaamheden uit handen neemt, doe ik dat voor werkgevers.


Ik kijk hoe hun Human Resources Management op dit moment wordt vormgegeven en hoe dit beter kan.


Want Human Resources Management kan altijd beter.


Het is de meest eenvoudige manier om je winst te laten verveelvoudigen. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor zorg te dragen dat iedere taak bij de juiste persoon wordt neergelegd. 


En het mooiste is dat jij dit niet alleen hoeft te doen. Ik kan je daarbij helpen.


We kijken samen wie binnen jouw onderneming het beste welke taak op zich kan nemen. 


Zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met zaken die jou tot zo'n goede ondernemer maken.


Omdat je weet dat het intern goed geregeld is.


Je houdt veel tijd over, omdat je zelf veel minder hoeft te doen. De tijd, die je overhoudt, kun jij besteden aan leuke activiteiten ondernemen met je gezin en vrienden. Vaak komen er dan spontaan weer goede ideeën in je op voor je onderneming.


Die ideeën kun je weer omzetten in uitvoering, omdat je het niet zelf hoeft uit te voeren. Je hoeft het alleen maar te bedenken en samen kijken we wie voor de uitvoering gaat zorgen.


Ondertussen blijven je omzet en winst stijgen en bouw je aan een onderneming, die steeds meer waard wordt en steeds beter te verkopen is.

Meer over mijn achtergrond


Human Resources Management is namelijk mijn core business.


Mijn naam is Kenneth Horsch en ik houd me al meer dan 20 jaar uitsluitend bezig met Human Resources Management.


In die twintig jaar heb ik veel werkgevers ontlast door ervoor te zorgen dat hun Human Resources Management op orde is.

Kenneth Horsch, HRM strateeg bij 4 Eye Principle

Meer over mijn achtergrond

Mijn naam is Kenneth Horsch. Tijdens mijn eerste studiejaar heb ik zowel rechten gestudeerd als Human Resources Management. In de loop van mijn eerste studiejaar heb ik samen met een kustenaar een decorbedrijf opgezet. Dat werd al snel succesvol, waardoor we personeel nodig hadden en ik er geen twee studies meer naast kon volgen. Ik heb toen de keuze gemaakt voor de studie Human Resources Management, omdat ik dat meteen in de praktijk kon toepassen op ons personeel. Mijn interesse voor het recht is echter altijd gebleven.


Toen ik afgestudeerd was voor mijn studie Human Resources Management vond ik het nodig om eerst bij grote werkgevers te leren hoe je in de praktijk goed Human Resources Management kunt toepassen. Ik managede de human resources van ons bedrijf namelijk wel, maar dat gebeurde vooral via de trial en error methode, waardoor het echt een kwestie was van failing yourself forward. Dat wilde ik niet langer. Daarom ben ik met het decorbedrijf gestopt en heb ik bij grote werkgevers, zoals KPN, Stork Fokker Elmo, Rabobank en BT Global Services (het voormalige British Telecom) mogen leren hoe je aan goed Human Resources Management doet.


Vanaf het begin heb ik geweten dat ik uiteindelijk weer mijn eigen onderneming wilde, omdat ik een echte ondernemer ben. Ik heb meer dan 10 jaar veel mogen leren van het werken bij grote werkgevers. De daar opgedane kennis en ervaring wilde ik delen met andere ondernemers, zodat zij niet via de trial en error methode zichzelf tot een betere werkgever hoeven te maken. Die methode gaat namelijk zo langzaam en kost zoveel tijd, geld en negatieve energie dat het niet bepaald leuk is om personeel te hebben. Personeel zorgt dan vooral voor veel gedoe. Terwijl dat met goed Human Resources Management juist niet het geval is. Dan kun je meer verdienen, terwijl je minder hard werkt.


Omdat Human Resources Management onlosmakelijk is verbonden met arbeidsrecht, ben ik op zoek gegaan naar een arbeidsrecht advocaat met wie ik wilde samenwerken. Toen ben ik uitgekomen bij Ilma van Aalst van arbeidsrecht advocatenkantoor 7 Laws of Persuasion. Sinds 2010 werk ik samen met haar en dat bevalt erg goed. Ze voldoet aan alle vereisten, die ik stel aan een arbeidsrecht advocaat. Verder is ze heel prettig om mee samen te werken.

Ik heb onder andere gewerkt voor: